Pernille Schrøder

Pernille Schrøder

Pernille Schrøder ( f. 1964) er selvlært skuespiller og sanger. Har medvirket i et væld af komedier, farcer og lystspil de 25-30 år karrieren efterhånden har strakt sig over og udfolder ofte og gerne sine komiske sider i revyer i det ganske danske land. Det er efterhånden blevet til omkring 40 revyer i bla. Cirkusrevyen og Nykøbing F. Pernille har medvirket i en del musicals bla på Det Ny Teater, Nørrebro Teater og i Tivolis koncertsal og på turne og synger næsten alle genrer fra syngespil og operetter over viser og popmusik til jazz og swing. Det er blevet til rigtig mange solistoptrædender ved koncerter med f.eks. Sjællandske Livregiment, Slesvigske Musikkorps, Københavns Politiorkester, Radioens Underholdningsorkester, div. big bands og harmoniorkestre. Egen jazztrio og et større showband hører under aktiviteterne.
Siden 2006 har Pernille sammen med fire andre skuespillere drevet COMEDIETEATRET og producerer her komedier og farcer til turne i hele landet
Pernille har en omfattende solistvirksomhed og synes det efterhånden var en naturlig udvikling at lægge kræfter i Dansk Solistforbund, hvis hjælp, støtte og erfaring hun selv har draget nytte af gennem årene.